Gala Mobilya İcon Baza Başlık Seti

Gala Mobilya Baza Başlık Modelleri karşılaştırıldığında dışarıdan bakıldığında tek kişilik yada çift kişilik fark etmez bir karyola görüntüsü olmasına rağmen dışı ahşap olan İcon ismini verdikleri bu ürün çok profesyonel bir tasarıma sahiptir ayrıca şuan mağazalarda uygulanan kampanyalı Gala Mobilya Baza Fiyatları ile sizleri beklemektedir.

Gala Mobilya Baza Modelleri
Gala Mobilya Baza Başlık Seti

Yatak odasında yada genç odasında bir bazaya ihtiyacınız varsa en beğenilen ürünlerden bir tanesi olan İcon isimli bu model türünün en iyisidir. Uzun ahşap ayaklar üzerinde duran , geniş depolama alanı bulunan , kahverengi deri döşemeli başlığa sahip olan tercih edilir bir üründür.

Gala Mobilya Çift Kişilik Baza Modelleri en az tek kişilik bazalar kadar tercih edilmekte bu kapsamda eğer bu tarz bir ihtiyacınız varsa İcon isimli bu model mağazalarda siz değerli müşterilerini bekliyor.