Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İstikbal Mobilya Flarmoni Bench

İstikbal Mobilya Bench Modelleri arasında en çok tercih edilen ürün olan ve mağazalarda satılmakta olan ürünler birbiri ile kıyaslandığında gerek tasarımında ki güzellik gerekse kalitesinin üst düzey olmasından dolayı ön plana çıkan bu tasarım şuan mağazalarda Flarmoni mutfak masası setinin yanında kombine olarak satılmaktadır lakin siz bu ürünü tekil olarak çok uygun İstikbal Mobilya Bench Fiyatları 2022 indirimleri ile satın alabilirsiniz.

İstikbal Mobilya Bench Modelleri
İstikbal Mobilya Flarmoni Bench

Birbirinden güzel ve göze hitap eden farklı renk seçenekleri ile satın alabileceğiniz bu üründe kumaş seçimi ve renk seçimi yapabiliyorsunuz. Kir tutmayan ve silinebilir kumaşların tercih edildiği ürün beyaz güçlü ahşap ayaklar üzerinde duran , ortopedik sayılabilecek kaliteli sünger ile kaplanmış olan ve son olarak düğmeler ile süslenmiş bir üründür.

İstikbal Mobilya Bench Kampanyası dahilinde satılmakta olan bu ürüne sırtlı yani yaslanmalı almak isterseniz 911 liraya sırtsız yani yaslanma yeri olmayan modelden almak isterseniz 700 liraya sahip olabilirsiniz.

Add a Comment