Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İkea Hauga Duvar Ünitesi

İkea Duvar Ünitesi Modelleri arasında yer alan Hauga ismiyle bütün mağazalarda ve internet sitesinde satışa sunulmuş olan sizler için paylaştığımız ve alan herkesin memnun bir şekilde evinde yer verdiği bu ürün son derece modern görünümüne ek olarak oldukça kalitelidir ayrıca şuan mağazalarda indirimli sayılabilecek İkea Duvar Ünitesi Fiyatları 2021 2022 sezon kampanyası ile sunulmaktadır.

İkea Duvar Ünitesi Modelleri
İkea Hauga Duvar Ünitesi

Tamamen gri renkte üretilmiş olan sizler için sunduğumuz bu ürün oldukça geniş bir alana yayılmış bir televizyon ünitesinden çok öte bir mobilyadır. 2 tarafında kapaklı bölmeleri ve açık raflı bölmeleri olan kitaplık tarzı modülleri olan ayrıca orta kısmında çekmeceli bölmelerin üzerinde açık raflı bölmesi olan tv sehpası üst kısmında ise duvar rafı bulunan çok özellikli bir modeldir.

İkea Duvar Üniteleri Kampanyası ile 2021 2022 yıllarında mağazalarda 3.797 liraya satılmakta olan bu modele sahip olmak isterseniz size en yakın İkea mağazasına yada İkea resmi internet sitesine girerek alışveriş yapmanız yeterli olacaktır.

Add a Comment