Tepe Home Mobilya Aynalı Konsol

Tepe Home Mobilya Konsol Modelleri karşılaştırıldığında tam bir bütün olmayı başarmış tasarımı ile gören herkesin ilgisini üzerine çeken sizlerin beğenisine sunduğumuz bu ürün modern görünümü , çok kullanışlı yapısı ve kaliteli tasarımına ek olarak şuan 2021 2022 sezonu indirimli Tepe Home Mobilya Konsol Fiyatları ile sizleri bekliyor bu fırsatı kaçırmamanız yararınıza olacaktır.

Tepe Home Mobilya Konsol Modelleri
Tepe Home Mobilya Aynalı Konsol

Dekoratif demir ayaklar üzerinde duran , oldukça yüksek bir yapıya sahip olduğundan alt kısmı kolaylıkla temizlenebilen , bir tarafı kapaklı bölme olan diğer kısmında 3 tane oldukça büyük boy çekmeceli bölmesi bulunan ayrıca yanında tam konsol boyunda olan konsol aynası ile satılan bu ürünü görmeden konsol almayın.

Tepe Home Mobilya Konsol Kampanyası 2021 2022 sezonunda da devam ederken yanında 2.600 liralık ayna panosu ile mükemmel bir takım olmayı başarmış Santino konsola ister yemek odası takımıyla isterseniz de tekil olarak sahip olabilirsiniz.