Esme Avm Bilgisayar Çalışma Masası

Esme Avm Çalışma Masası Modelleri arasında yer alan Marca Bella ismiyle satışa sunulmuş olan sizlerin beğenisine sunduğumuz bu ürün özellikle elden taksitle alışveriş yaparak ofisine yada genç odasına bir bilgisayar masası almak isteyenlerin dikkatini çekmektedir bu kapsamda şuan devam eden Esme Avm Çalışma Masası Fiyatları 2021 2022 kampanyası ile bu ürünü oldukça cazip teklifler ile sahip olabilirsiniz.

Esme Avm Çalışma Masası Modelleri
Esme Avm Çalışma Masası

Tamamen mat beyaz renkte tasarlanmış olan sizler için paylaştığımız bu ürün çok fonksiyonlu bir şekle sahip olup tasarım olarak sağ kısmında 1 kapaklı bölme ve 1 çekmeceli bölmesi bulunan , orta kısımda uzun dar bir çekmeceye sahip olan ayrıca arka panosunda çok sayıda açık raflı bölmeleri bulunan tercih edilir bir üründür.

Esme Avm Çalışma Masaları Kampanyası ile şuan mağazalarda ve resmi web sitesinde 995 liraya satılmakta olan bu ürün sizlere önerebileceğimiz tercih edilir bir modeldir.