Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Kelebek Mobilya Redoro Duvar Ünitesi

Kelebek Mobilya Duvar Ünitesi Modelleri konusunda tercih edebileceğiniz en kaliteli ve en güzel ürünlere sahip firmalardan bir tanesidir bu kapsamda eğer evinize görsel olarak güzel olan aynı zamanda kalite olarak ta sizi tatmin edecek bir ürün arıyorsanız Redoro ismini verdikleri bu ürün hem modern bir tasarıma sahip hem de mağazalarda uygulanmakta olan indirimli Kelebek Mobilya Duvar Ünitesi Fiyatları 2022 kampanyası ile sizleri beklemektedir kaçırmamanızı öneririm.

Kelebek Mobilya Duvar Ünitesi Modelleri
Kelebek Mobilya Redoro Duvar Ünitesi

Metalik kahve ve açık meşe renk bütünlüğünde dizayn edilmiş olan bu ürün uzun ayak yapısına sahip olup bu sayede kolay bir temizlik imkanı sunmaktadır ayrıca sağında ve solunda yer alan 2 tane büyük çekmeceli bölmesi , orta kısmında açık raflı bölmeleri bulunan bir üründür. Bu duvar ünitesinin televizyon koyulan kısmında büyük arka pano ve 2 tane duvar rafı bulunmaktadır.

Kelebek Mobilya Duvar Üniteleri 2022 sezon kampanyası ile birlikte şuan oldukça indirimli olarak sunulmaktadır. Mağazalarda 4.347 lira yerine 2.385 liraya satılan Redoro sizlere tavsiye edebileceğimiz en iyi üründür.

Add a Comment