Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Gündoğdu Mobilya Torino Duvar Ünitesi

Gündoğdu Mobilya Duvar Ünitesi Modelleri fiyat olarak ve ürün çeşitliliği olarak mağazalarına gelen bütün müşterilerini memnun etmeyi başarmaktadır bu sebeple eğer sizin de bu tarz bir ihtiyacınız var ve seçim yapmakla alakalı sorunlar yaşıyorsanız sizler için beğenerek paylaştığımız Torino ismi ile satılmakta olan bu ürün çok doğru bir seçim olacaktır hem de bu ürün uygun 2022 Gündoğdu Mobilya Duvar Ünitesi Fiyatları ile sizleri beklemektedir.

Gündoğdu Mobilya Duvar Ünitesi Modelleri Fiyatları
Gündoğdu Mobilya Torino Duvar Ünitesi

Kahverengi mermer desenli ve açık meşe renginde tasarlanmış olan Torino isimli bu ürün Gündoğdu Mobilya Duvar Üniteleri 2022 koleksiyonunda yer alan üst düzey bir üründür. 3 farklı modülden oluşmakta olan bu ürün 3 tane çekmeceli bölmesi bulunan uzun ayaklı tv sehpası bölümü , tek kapaklı dikey üst modülü ve son olarak duvara asılan açık raflı bölmelerden oluşan kısım bu ürünün parçalarıdır.

Gündoğdu Mobilya Duvar Ünitesi Kampanyası 2022 yılı özel indirimleri başlamışken 2.485 liralık indirimli fiyatı ile Torino duvar ünitesi mağazalarda siz değerli müşterilerini sabırsızlıkla bekliyor.

Add a Comment