Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Bellona Mobilya Banklı Mutfak Masası

Bellona Mobilya Mutfak Masası modelleri ve fiyatları herkesin takip ettiği ve alan herkesin tavsiye ettiği firmanın çok satan ürün gruplarından bir tanesidir. Yeni sezon mutfak masaları arasında yer alan sizler için paylaşma gereği duyduğumuz bu ürün şuan mağazalarda en çok tercih edilen masa takımı olarak dikkat çekmektedir eğer sizin de mutfağınızda bu tarz bir takıma ihtiyacınız varsa Bellona Mobilya Mutfak Masası Fiyatları 2022 indirimleri bitmeden almanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Bellona Mobilya Mutfak Masası Modelleri Fiyatları
Bellona Mobilya Banklı Mutfak Masası

Banklı mutfak masası takımı olarak bilinen ve mağazalarda Sesto adıyla satılmakta olan bu ürün çapraz bağlam ayaklara sahip olan kalın üst tablası bulunan eskitme bir masa ile kombine edilmiş 1 tane çift kişilik bank ve 3 tane kolsuz sandalyeden oluşmaktadır.

Kahve tonların hakim olduğu bu ürün şuan mağazalarda Bellona Mobilya Mutfak Masası Kampanyası 2022 indirimli fiyatları ile sizleri beklerken eğer bu ürün sizin de hoşunuza gittiyse 8.450 liraya bu ürüne sahip olmanız mümkündür. Kesinlikle pişman olmayacağınız bu ürün herkesin çok beğeneceği bir yapıdadır.

Add a Comment