Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Tepe Home Mobilya Uzanmalı Köşe Takımı

Tepe Home Mobilya Köşe Takımı Modelleri Fiyatları 2022 koleksiyonunun kendini göstermesiyle birlikte bir çok kişinin ilgisini çekmiştir bu kapsamda eğer sizin de bu tarz bir talebiniz varsa yeni sezon ürünleri arasında yer alan 2022 model ürünler karşılaştırıldığında en çok tercih edilen model olan Uzanmalı model olarak satılan bu ürün mağazalarda sizleri uygun sayılabilecek Tepe Home Mobilya Köşe Takımı Fiyatları 2022 indirimleri ile beklemektedir.

Tepe Home Mobilya Köşe Takımı Modelleri Fiyatları
Tepe Home Mobilya Uzanmalı Köşe Takımı

Birbirinden güzel ve göze hoş gelen renk seçenekleri ile satın alabileceğiniz bunun yanı sıra elde olan kumaş renklerine göre de özel yaptırabileceğiniz Tepe Home Mobilya köşe takımları arasında yer alan bu model alan herkesi memnun etmektedir. Punto ayak olan , bir tarafı yatak olabilen ayrıca uzanmalı yeri bulunan bu ürünü görmeden başkasına karar vermeyin.

Tepe Home Mobilya Köşe Takımı Kampanyası 2022 indirimleri başlamışken son derece kaliteli ve modern bir ürün olan bu tasarım 18.990 lira yerine %25 indirim ile birlikte 14.199 liraya sizleri beklemektedir.

Add a Comment