Çilek Mobilya Arabalı Çocuk Odası

Çilek Mobilya Çocuk Odası

Çilek Mobilya çocuk odası modelleri ve fiyatları konusunda en çok merak edilen markalar arasında yer almakta olup çocukların özellikle ebeveynlerinden istediği yada ailelerin çocukları için istediği Çilek Mobilya arabalı çocuk odası modelleri ve fiyatları araştırıldığı zaman en iyi ürün olma özelliğini taşıyan gerek kalitesi gerekse mükemmel görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken Çilek Mobilya Arabalı Çocuk Odası bütün çocukların beğenebileceği çok üst düzey bir takımdır.

Ana rengin kırmızı olduğu lakin siyah ve beyaz renkte olan yapışkanlar , yardımcı suntalar ile çok özel bir renk kombinasyonu yakalanmıştır. Çilek Mobilya Çocuk Odasında Plastik tekerlekli olan üzerinde cam ve yapışkanları olan lüks görünümlü bir yarış arabalı profilinde olan araba şeklinde çocuk karyolası , 3 kapaklı üzerinde yapışkanlarla desen verilmiş içinde çok sayıda raf bulunan gardırop ve üzerinde çok sayıda raf ve çekmecesi bulunan bilgisayar masası şeklinde dizayn edilmiş çalışma masası bulunmaktadır.

Çilek Mobilya Çocuk Odası Fiyatlarındaki sezon sonu indirimleri ile çok cazip rakamlara satılmakta olan Çilek Arabalı Çocuk Odalarından bir tanesi olan RaceUp adını verdikleri takım 3.730 liraya müşterilerin beğenisine sunulmuş olup buna ek olarak ürünleri tek tek alabilme imkanınız da bulunmaktadır bu sebeple eğer ki çocuğunuzun kesinlikle beğeneceği hem kaliteli hem de çocuğunuzun ömrü boyunca unutamayacağı bir oda istiyorsanız kesinlikle kaçırmayın.