Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İstikbal Mobilya Gusto Yatak Odası

İstikbal mobilya tarafından 2018 yılında üretilen yatak odası modelleri arasında klasik tarzı ile dikkat çeken gusto yatak odası eski ahşap oyma modellerin günümüz modern mobilyalarına uyarlanmasından doğan ekstra şık bir model.

İstikbal Mobilya Gusto Yatak Odası gardırop , şifonyer , bazalı karyola , komodin ve boy aynasından oluşan 12,200 liradan satılan albenisi yüksek olduğu kadar görünümüylede göz dolduran bir model. Takımın bütününde ahşap oyma ayaklar ve aynı modelde taçlar kullanılmış. Parlak krem renkte olan takıma eskitme kulplar eşlik etmiş. 6 kapaklı gusto gardırobun ortadaki 4 kapağında ayna mevcut. Kapaklarda yavaşlatıcı sistem kullanılmış ve askı boruları ışıklı olup bol bol raf bulunmaktadır. Kendinden bazalı karyolası bulunan takımda gösterişli bir başlık bulunmakta.  Makyaj masası tarzındaki şifonyerin üst çekmecesi takı dolabı tarzında tasarlanmış. Elips şeklindeki boy aynasının yanları el oyması tarzında yapılmış ve şık bir görüntü yakalanmış.

Evinize gösterişli , kendine aşık edecek bir yatak odası almak isteyen varsa eğer İstikbal Mobilya Gusto Yatak Odası tam size göre diyebiliriz vakit kaybetmeden istikbal mobilya mağazalarına gidin.

[envira-gallery id=”29″]

Add a Comment