Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Mondi Mobilya Cansas Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”44″]

Mondi mobilyanın rahatlığı ve konforu göz zevki ile birleştirip müşterilerine sunduğu Cansas koltuk takımı fiyat performans oranına göre fiyatının çok üstünde bir model.

Mondi Mobilya Cansas Koltuk Takımı 2 koltuk ve 2 berjerden oluşan yani 3-3-1-1 tarzında bir model lakin siz istediğiniz parçayı takımdan ayrı alabiliyorsunuz. Koltuklar bordo renkte ve berjerler düz antrasit renkte üretilmiş. 1 kalite gürgen ağacından yapışan kasası , s40 ortopedik sert süngeri ve silinebilir kir tutmaz kumaşı ile uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunulmuş. Koltuklarda baza yok o yüzden yatak olma imkanı olmuyor lakin yastıkları kaldırdığınızda tek kişilik bir yatak boyuna geliyorlar. 15 cm uzunluğunda koyu ceviz ahşap ayaklatın kullanılan takımda temizlik artık daha rahat olacaktır. Cansas koltuk takımında sırt ve kol kısmında düğmeli kapitone desenler kullanılarak zengin bir görünüm kazanılmış.

Mondi mobilyadan gösterişli ve kullanım olarakta konforu ön planda tutan kendinden emin duruşlu , albenisi yüksek bir oturma grubu almak istiyorsanız Mondi Mobilya Cansas Koltuk Takımını incelemenizi öneririz.

Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz kısa sürede cevap verilecektir.

Add a Comment