Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Cardin Concept Sedef Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”102″]

Her tarza hitap eden koltuk takımlarını bünyesinde bulunduran cardin concept mobilyanın yeni sezonda satışa sunduğu Sedef Koltuk Takımı sade duruşu ile ruhunuzu okşarken uzun ömürlü sağlam yapısı ile sizi kendine bağlayacak.

Cardin Concept Sedef Koltuk Takımı istediğiniz renkte alabileceğiniz bir model lakin modelin görünümüne ve yapısına uygun olan renkler açık tonlar seçildiğinde daha göze hitap eden bir tarza bürünüyor. 3-3-1-1 yapısında satışa sunulan sedef koltuk takımı 2 koltuk , 2 berjer den oluşmakta. Gürgen ağacından fırınlanarak yapılmış ceviz ahşap ayaklar sağlam bir duruş sergilerken aynı sağlamlığın kasada da kullanıldığını söyleyebiliriz. Sedef koltuk takımında s35 sert sünger kullanılırken kumaş seçiminde kir tutmaz silinebilir kumaş kullanılmış. Açıldığı zaman yatak olabilen sedef koltuk takımı çekyat olarak ta kullanılabilmekte. Oturma kısımlarında ve kollarda kullanılan düğmeli kapitone tarzı takımın havasını yükseltmiş.

Aradığınız koltuk takımında bakacağınız adres Cardin Concept mobilya ise size tavsiye edeceğimiz ürünlerin başında şık görünüm ve uzun ömürlü yapısı Cardin Concept Sedef Koltuk Takımı gelecektir.

Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz en kısa sürede dönüş sağlanacaktır.

One Comment

Add a Comment