Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Aldora Mobilya Barok Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”656″]

Mobilya devlerinden Aldora mobilyanın yenilenen yüzünde oturma gruplarının önemi bir adım daha çoğalmışken yeni sezonda yer verdiği gösterişli ve bir o kadarda kaliteli olmasına rağmen  Aldora Mobilya Barok Koltuk Takımı fiyatı ile her bütçeye uygun olduğunu kanıtlıyor.



Aldora Mobilya Barok Koltuk Takımı asker yeşili ve vizon renklerinin birbiri ile şık uyumunun sunulduğu lüks bir model. Aldora mobilya koltuk takımında 2 koltuk ve 2 berjer bulunmakta ve 3-3-1-1 şeklinde satılmaktadır. Aldora koltuk takımında köşeli ceviz renk ahşap ayaklar , silinebilir kir tutmaz kumaş , vücudunuzun şeklini alan ortopedik sünger ve gürgen ağacından iskelet kullanılmıştır. Aldora mobilya oturma grubunda koltukların kollarında dikiş izleri ile çizilmiş baklava şeklinde desenler ve ortalarında düğmeler bulunmaktadır ayrıca aynı sistem büyük yastıklarda da kullanılmış lakin bunlarda çizimler birbirine paraleldir.

yenilenen arayüzü ile kaldığı yerden devam eden Aldora mobilyadan kanepe , koltuk , berjer takımı almak durumundaysanız eğer 2018 yılında büyük umutlarla mağazalarda yerini alan Aldora Mobilya Barok Koltuk Takımı size tavsiye edebileceğimiz en gözde ürünlerden bir tanesidir.

Add a Comment