Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Kelebek Mobilya Melotis Yatak Odası

[envira-gallery id=”167″]

Mobilya sektörüne uzun yıllarını vererek parmakla gösterilir bir marka olmuş Kelebek Mobilyanın birbirinden güzel yatak odaları arasında fiyat olarak biraz pahalı olmasına rağmen kullanışlılık ve görünüm olarak fiyatının üstünde bir performans sergileyen Kelebek Mobilya Melotis Yatak Odası ömürlük bir mobilya isteyenlerin bir numaralı tercihi.

Kelebek Mobilya Melotis Yatak Odası evinde doğal bir esinti isteyenlere ahşabın en beğenilen hali olan cevizle yaşamak isteyenler için tasarlanmış çok nadide bir model. Konsept olarak gardırop , şifonyer , karyola ve komodinden oluşmakta ayrıca isteğe bağlı olarak şifonyer ayna panosunu da almanız mümkün. Takımda kül rengi karyola başlığı dışında cevizden başka renk kullanılmamıştır.

Melonis gardırop ; 2 sürgülü kapak ve kapakların ikisindede boy anası bulunan , aynaların yan taraflarında parça parça profillerle desenler yapılmış , içinde dolap içi çekmeceleri bulunan , çok raflı ve ışıklı askı boruları bulunan kullanışlı bir yapıya sahip şık bir modül.



Melonis karyola ; bazası ve sandığı olmayan , temizliği kolaylaştıran şık  uzun ahşap ayaklarıyla estetik bir tarz yakalarken kül rengi başlığın karyola ile bir bütün oluşu ambiansı çok pozitif yönde etkilemiş.

Melonis şifonyer ve komodin ; temizliği kolaylaştıran uzun ahşap ayakları bulunan modüllerde alt çekmeceler sade , üst çekmeceler ise gardırop kenarlarındaki gibi profillerle oluşturulmuş geometrik şekillerle süslenmiş ayrıca çekmecelerde yavaşlatıcılı mekanizma kullanılmış.

Kelebek mobilyadan zerafet timsali görenlerin aklından çıkmayacak gösterişli ve bir o kadarda kullanışlı bir yatak odası almak istiyorsanız kesinlikle Kelebek Mobilya Melotis Yatak Odasını incelemelisiniz.  Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Add a Comment