Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İstikbal Mobilya Vals Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”311″]

İstikbal mobilyanın lüks oturma grupları arasında yer alan Vals koltuk takımı bütün mobilya modelleri ile uyum sağlayabilecek tarzda özveri ve kaliteyle yoğrulmuş 2 koltuk , 2 berjerden oluşan 3-3-1-1 şeklinde satılan estetik bir model.



İstikbal Mobilya Vals Koltuk Takımını istediğiniz renkte satın alabileceğiniz gibi ihtiyacınız olan modülü tek parçada alabilmektesiniz. Oturma grubunda kullanılan ahşap ayak yapısı takımı gösteren şık bir detay olmuş. Koltuk ve berjerlerde düğmeleme sistemiyle yapılan gerdirmeler hoş bir ambians yakalamış. Üçlü koltuklar yeni nesil üçlü mekanizma sistemi sayesinde tek hareketle yatak olabilmekte. S35 sert süngerle desteklenen koltuk takımında silinebilir kir tutmaz kumaş kullanılmış. Son olarakta iskelet ve kol yapısında fırınlanmış gürgen ağacı tercih edilmiş.

Evinize istikbal mobilya kalitesinde uzun ömürlü ve şık görünümlü bir koltuk takımı almak istiyorsanız İstikbal Mobilya Vals Koltuk Takımı uygun fiyat avantajı ile istikbal mobilya mağazalarında sizleri bekliyor.

Add a Comment