Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Evkur Ebruli Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”190″]

Evkur her renk ve modelde koltuk takımlarını bünyesinde barındırarak evinizi kurarken size nokta atışı tasarımlar sunarak en iyiyi sunmayı amaçlıyor bunlardan bir tanesine Ebruli koltuk takımı.



Evkur Ebruli Koltuk Takımı alaska tarzı altında  vizon ve krem olarak 2 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulmuş. Evkurdaki koltuk takımları arasında en çok satan modellerin başında gelen modelin sağlam bir yapısı , şık bir duruşu var. Evkur koltuk takımı 2 berjer 2 koltuk olmak üzere 3-3-1-1 şeklinde satılmaktadır. Takımda kollarda ve sırt dayama yerlerinde kapitone tarzı düğmeleme sistemi kullanılmış ve sağlam duruşun simgesi kalın ahşap ayaklarla desteklenmiş. Yeni nesil mekanizmaları sayesinde kolayca yatak olabilme imkanı sunan modelde gürgen ağacından iskelet ve s35 sert sünger kullanılmış. Ebruli koltuk takımının kumaş yapısı slinebilir kir tutmaz tarzdadır.

Evinizi kurarken ödemeyi taksitle yapmak isterken kaliteden ödün vermek istemiyorsanız Evkur Ebruli Koltuk Takımı tam size göre bir seçim. Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Add a Comment