Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Mondi Mobilya Lorenz Yatak Odası

[envira-gallery id=”205″]

Parmakl gösterilen mobilya firmalarının arasında yer alan Mondi mobilyanın 2018 yılı kataloğunda yer verdiği Lorenz yatak odası çok fonksiyonlu yapısı ve tarz görünümü ile takdire şayan bir model.



Mondi Mobilya Lorenz Yatak Odasının konseptinde gardırop , şifonyer , karyola , komodin ve çamaşırlıktan oluşmaktadır. 3 çeşit gardırop modeli ile sunularak odanızın büyüklüğüne göre 5 kapaklı , 6 kapaklı yada 2 sürgülü kapaklı modellerinden size uygun olanı seçebilirsiniz. Gardırop kapaklarda frenleme sistemi kullanılmış ve içine dolap iç çekmeceler koyularak geniş bir kullanım alanı sağlanmış. Lorenz karyola kendinden bazalı olup tam boy şık başlığı ile bütün olmuşlar diyebiliriz. Makyaj masası tarzında tasarlanan şifonyer takımın gözde ürünlerinden. Lorenz yatak odasında temizliği kolaylaştıran uzun ahşap ayaklar kullanılmış ve kulp olarakta dekoratif altın yaldız mermer kulplar kullanılmış.

Mondi mobilyadan kendini kanıtlamış , her zevke hitap edebilen bir yatak odası almak istiyorsanız Mondi Mobilya Lorenz Yatak Odasını inceleyin. Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Add a Comment