Aldora Mobilya Bergamo Yatak Odası

Aldora mobilya modelleri kalite olarak üstün bir performans sergilerken görünüm olarakta tatmin edici bir güzelliğe sahip ki bunun en güzide örneği Bergamo Yatak odasıdır.

Aldora Mobilya Bergamo Yatak Odası profesyonel bir bakış açısının mobilya üzerinde hayat bulup hakettiğinin altında bir fiyata satıldığı , içerik olarak gardırop , şifonyer , karyola ve komodinden oluşan , beyaz ve açık ceviz renklerinin hakim olduğu tarz bir model. Aldora Mobilya Bergamo Yatak Odasında temizlik konforu sunan uzun konik ayaklar , gürültüyü ve kırılmayı önleyen fren sistemi , kapaklarda ve klapaların etrafına profil desenler takımın ortak özellikleri. Karyola kendinden bazalıdır ve ona eşlik eden tam boy döşemeli başlığı vardır. Gardıropta dolap içi çekmeceler , ışıklı askı boruları ve çok sayıda raf vardır. Şifonyerde ortasında duvar rafı bulunan ayna pano mevcut.

Kalitenin öncü markalarından aldora mobilyadan yeni sezona damgasını vuracak gösterişli bir yatak odası almak istiyorsanız Aldora Mobilya Bergamo Yatak Odası tam size göre.