Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İstikbal Mobilya Fashion Genç Odası

[envira-gallery id=”249″]

İstikbal mobilyanın genç odası modasını baştan çizdiği çok renkli bir takım olan İstikbal Mobilya Fashion Genç Odası gençlerin hayal dünyasının mobilyada hayat bulmuş yansımalarına benzetebiliriz.



İstikbal Mobilya Fashion Genç Odası hayatın ritmine uyan gençler için rengarenk bir dünya sunan müzikal tarzda bir model. Fashion genç odası konsept olarak dolap , karyola , çalışma masası , kitaplık ve komodinlerden oluşan , kolay temizlik imkanı sunan uzun ayakları , kapak ve çekmecelerde kullanılan yavaşlatıcılı frenleme sistemi takımın fix menü sistemleri diyebiliriz. Gardırop 3 kapaklı bir model , orta kapağında ayna yan kapaklarda turuncu renkte gitar desenleri bulunmakta ayrıca iç dizayn olarak çok raflı ve askılıklı olarak tasarlanmış. 2 modülden oluşan çalışma masasında alt kısım bilgisayar masası üst kısım duvar rafı tarzındadır. 2 kapaklı kitaplıkta kapak üzerinde turuncu yeşil desenler ve küçük kapaksız bölmeler mevcut. Karyola başlığındaki fashion konusu döşemede şık bir görünüm çizmiş.

İstikbal mobilya kalitesinin genç beyinlerin moda akımıyla birleşmesinden hayat bulan İstikbal Mobilya Fashion Genç Odası fiyatının üstünde bir performansla istikbal mağazalarında. Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Add a Comment