Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Vivense Mobilya Flora Ranzalı Genç Odası Takımı

[envira-gallery id=”1208″]

Ranzaları ve genç odaları ile gençlerin her zaman beğenisini kazanmış olan Vivense mobilyanın 2018 yılına özel hazırladığı ranzalı genç odalarının en çok tercih edilen modeli olan Vivense Mobilya Flora Ranzalı Genç Odası çok kullanışlı olmasının yanında hem geniş bir concepte sahip hemde çok uygun fiyata yüksek kalite sunan bir yapısı var.



Vivense Mobilya Flora Ranzalı Genç Odası Takımı anadolu ceviz ve koyu krem renk tonu ile asil bir duruşa sahip olmakla birlikte modern tasarımı ile dikkat çeken mükemmel denebilecek bir modeldir. Vivense mobilya genç odasında çekmeceli merdiveni ve merdiveni destekleyen korumalıkları bulunan yavrulu ranza olarak tabir edilen 3 kişilik ranza , altında 2 büyük çekmecesi bulunan 4 raflı kitaplık , biri aynalı olmak üzere 2 sürgülü kapaklı gardırop , 10 tane açık bölmesi bulunan duvar rafı ve bilgisayar masası tarzında dizayn edilmiş çalışma masası bulunmaktadır.

3 çocuklu bir aileyseniz ve çocuklarınızın hepsini 1 odaya yatırmak zorundaysanız eğer sizin için en iyi tercih cazip kampanyalı fiyatı ile Vivense Mobilya Flora Ranzalı Genç Odası Takımı olacaktır.

Add a Comment