Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İpek Mobilya Lorena Yemek Odası

[envira-gallery id=”262″]

İpek mobilya güvencesi altında olan yemek odası modelleri arasında geometrik tarzda şık bir yapıya sahip Lorena Yemek odası uygun fiyat avantajıyla yeni sezonda çok satacak mobilya modelleri arasında olacağa benziyor.



İpek Mobilya Lorena Yemek Odası takım olmayı başarabilmiş her biri birbirinden güzel modüllerden oluşmakta. Takım içeriği olarak konsol , konsol ayna pano , gümüşlük , yemek masası ve sandalye kombinasyonu ile sunulmuş. Beyaz ve yaban meşe renklerinden doğan takımda konsol 4 kapaklı , kapakların üçü beyaz biri meşe renktedir. Renkli olan kapak 6 tane geometrik şeklin bir bütün halinde sunulmuş haline benziyor. Ayrıca içlerinde çok sayıda raf bulunan konsolun kapaklarında yavaş kapanması için yavaşlatıcı fren sistemi bulunmakta ve bunlara parça aynalı konsol panosu eklenmiş. 2 bölümden oluşan gümüşlükte sağ kısım kapaklı kapalı bölüm , sol kısım ise üstünde spot lambası bulunan cam kapaklı ve vam raflı bölüm. Lorena yemek takımının son parçası olan yemek masası üçgen yapışma ayakları ve uçtan açılır kapanır masası ve bunlara eşlik eden 6 sandalyeden oluşmakta.

İpek mobilya kalitesinin yoğun şekilde hissedildiği İpek Mobilya Lorena Yemek Odası size tavsiye edebileceğimiz şık bir takım. Fiyat için yorum bırakın.

Add a Comment