Divan Mobilya Space Yatak Odası

Sakaryanın akyazı ilçesinden türkiyenin dört bir yanına ve yurt dışına satış sunan Divan mobilyanın 2018 yılı yeni sezon yatak odalarının en gözde parçası olan Divan Mobilya Space Yatak Odası modern bir duruşa sahip ekstra lüks bir model.

Divan Mobilya Space Yatak Odası kahve ve gri tonlarının hakim olduğu eskitme bir tarza sahip şık bir model. Divan mobilya yatak odasının içeriğinde içinde dolap içi çekmeceleri bulunan biri aynalı biri desenli olmak üzere 2 sürgülü kapaktan oluşan gardırop , tuvalet masası ve makyaj masası birleşimi lğks bir aynalı şifonyer , kendinden bazalı ve bazasız seçenekleri ile sunulan büyük boy başlığı ile karyola ve tek çekmeceli zarif şifonyer bulunmaktadır. Plastik konik ayaklarla desteklenen takımda otantik bir hava hakim.

Uygun fiyatları olan modern ve kaliteli bir yatak odası arıyorsanız ve marka takıntınız yoksa Divan Mobilya Space Yatak Odası sizin seçiminiz olabilir.