Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Rapsodi Mobilya Platin Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”807″]

Her zaman güvenilir ve yenilikçi bir marka olmayı başaran Rapsodi mobilyanın 2018 yılı başlarında tasarlayıp satışına başladığı oturma gruplarından Rapsodi Mobilya Platin Koltuk Takımı gayet kullanışlı olmakla birlikte farklı markalara nazaran fiyat olarak gayet mutlu edicidir.



Rapsodi Mobilya Platin Koltuk Takımı açık vizon rengine sahip kütük ayak denilen büyük kare ayak yapısına sahip olan , 1 koltuk ve 1 berjerinde kitaplık ve dekorasyon ürünlerini koyacağınız raflı bir bölmesi bulunan tavsiye edilir bir üründür. Rapsodi mobilya koltuk takımı bolca kırlent ve yastıklarla desteklenmiş , yanında sehpası olan , gayet konforlu bir yapıya sahip , yarı ortopedik olarak tabir edilen orta sertlikle rahatlık veren süngere ve kadifemsi dokusuyla silinebilir kir tutmaz kumaşa sahiptir. 2 koltuk ve 1 berjerden oluşan Rapsodi koltuk takımı 3-2-1 şeklinde satılmaktadır.

Çok fonksiyonlu , şık görünümlü ve bir o kadarda uygun fiyatlı sehpalı koltuk takımı almak isterseniz Rapsodi Mobilya Platin Koltuk Takımı sizi tatmin edecek estetiğe sahip bir oturma grubudur.

Add a Comment