Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Çilek Mobilya Royal Ranzalı Genç Odası

[envira-gallery id=”333″]

Türkiyenin en iyi genç odalarını üreten markası Çilek mobilyanın çok fonksiyonlu genç odası modelleri arasında geniş içeriğinin yanında tarzıyla da gençlerin dikkatini çekecek olan Çilek Mobilya Royal Ranzalı Genç Odası kategorisinde sunulan en iyi modellerden bir tanesi.



Çilek Mobilya Royal Ranzalı Genç Odası çok farklı kombinasyonlar da satışa sunulsa da en çok tercih edilen modeli ranzalı olanıdır. Royal genç odasının istediğiniz parçasını tek başına satın alma özgürlüğünüz bulunuyor lakin biz size ranzalı takımı araştırdık. Çilek Mobilya Royal Ranzalı Genç Odası içeriğinde gardırop , 2 katlı ranza , çalışma masası , şifonyer ve komodin bulunmakta. Takımda beyaz erik renkte 1. sınıf malzeme kullanılmış , kulp seçimi olarak estetik tarzda deri seçilmiş ve ayak yapısında bazalı sistem kullanılmış. Çilek Mobilya Royal Ranzalı Genç Odasında üzerileri desenlerle şekillenmiş 2 sürgülü kapaklı gardırop , demir merdiveni ve demir korkuluğu bulunan ve alt kısmında 2 küçük çekmecenin olduğu ranza , üst kısmı kitaplık ve duvar ünitesi olarak tasarlanmış çalışma masası bulunmaktadır.

2 çocuklu ailelerin tercihi olan ranzalı genç odaları arasında çok fonksiyonel yapısı , sağlam duruşu ve estetik tarzıyla gençlerin beğenisini toplayan Çilek Mobilya Royal Ranzalı Genç Odası ihtiyacı olanlar için türünün en iyi genç odası diyebiliriz.

Add a Comment