Çetmen Mobilya Notre Genç Odası

2018 yılına reklamlarla ve ciddi kampanyalarla hızlı ve emin adımlarla giriş yapan Çetmen mobilyanın yeni sezonda üretip satışına başladığı Çetmen Mobilya Notre Genç Odası kaliteli bir yapının estetik bir tarzla yoğrulmasından doğmuş uygun fiyatları olan bir model.

Çetmen Mobilya Notre Genç Odası mavi , akçaağaç ve beyaz renklerinin birbirleriyle güzel uyumundan doğmuş lüks bir model. Çetmen mobilya genç odasında biri aynalı olmak üzere 3 kapaklı ve altta 1 çekmecesi bulunan gardırop , üstünde duvar rafı bulunan sade bir görünüme sahip çekmeceli bir çalışma masası , mavi renkte desenli başlığı ile şık bir tarza sahip tek kişilik karyola , sağ kısmı açık raflı modül sol kısmı kapaklı modül ve altında çekmece bulunan kitaplık , ve 2 çekmeceli komodin bulunmaktadır. Çetmen mobilya genç odasında beyaz renkte uzun ahşap ayaklar , E1 sınıfı sunta ve 1. sınıf malzemeler kullanılmıştır.

Çetmen mobilyanın birbirinden güzel ve kullanışlı genç odası modelleri arasında gerek tarzıyla gerek kalitesiyle gerekse fiyatı ile diğerlerinin 1 adım önünde olan Çetmen Mobilya Notre Genç Odası uygun fiyatları ile ihtiyacı olan herkese tavsiyemizdir.