Konfor Mobilya Hilary Yemek Odası Takımı

Konfor mobilya 2018 kataloğunun ilk ürünlerinden olan Konfor mobilya hilary yemek odası takımı yeni yılda bir çok evin havasını değiştirecek albeniye ve zerafete sahip.

Konfor Mobilya Hilary Yemek Odası Takımı yeni nesil modern aksesuarlarla donatılmış , uzun ahşap ayakları bulunan , asil bir duruşa sahip yemek masası ve özgüveni yüksek konsol ve ayna panolardan oluşan hardal ve meşe renklerinden doğan tarz bir model. Konfor yemek masası ortadan açılarak uzayan ve 8 kişilik olan konik ayaklı fonksiyonel bir modül. Konfor mobilya konsol sol kısmı çekmeceli , sağ kısmı kapaklı ve ortasında açık ara bölmesi olan ve tam boy konsol aynası ile bütünleşmiş oturaklı bir modül.

Her evi güzelleştirecek mobilya modelleri ile yeni yıla giren konfor mobilyadan yemek odaları arasında bir seçim yapmanız gerekiyorsa size önerimiz Konfor Mobilya Hilary Yemek Odası Takımıdır.