Ergül Mobilya Mabolla Yemek Odası

Yeni dönemde çektiği reklam filmleri ile tercih edilen bir marka haline gelen Ergül mobilyanın 2018 yılında lüks kategorisinde  satışına başladığı Ergül Mobilya Mabolla Yemek Odası kafanızdaki klasik ürünlere isyan amacıyla üretilmiş gösterişli bir modeldir.

Ergül Mobilya Mabolla Yemek Odası parlament mavisi ve yerli ceviz renk tonlarında klasikle modern görüşün bir arada sunulduğu fevkalade bir model. Ergül Mobilya yemek odasında çok uzun ahşap ayaklı , 2 ceviz 2 mavi olmak üzere 4 kapaklı konsola eşlik eden 2 parça altıgen konsol aynası , altı üstü ahşap ortası cam kapak ve cam raflı uzun ayaklı gümüşlük , mavi renkte sandalye kılıflarına sahip ahşap ayaklı sandalyelerle kombine edilmiş 8 kişilik yemek masası bulunmaktadır.

Yenilikçi bakış açısına sahip , herkesin beğenisini kazanacak gösterişli bir yemek odasına çok uygun fiyatlara alarak kaliteden ödün vermek istemiyorsanız Ergül Mobilya Mabolla Yemek Odası tam size göre bir seçim olacaktır.