Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Doğtaş Mobilya Madilyn Yemek Odası Takımı

[envira-gallery id=”434″]

Mobilya üreticilerinin idol marka olarak gördüğü Doğtaş mobilyanın şuana kadar 2018 yılında üretip satışına başladığı tek yemek odası modeli olan Madilyn yemek odası takımı fiyat performansı açısından çok yüksek bir ürün.



Kaliteli mobilya modelleri ile marka adına önem veren doğtaş ürettiği Madilyn Yemek Odası Takımı ile bu misyona saygı duyulması gerektiğini bir kez daha gösterdi. Çekirdek konsept olan yemek takımı konsol , konsol aynası , yemek masası ve 6 adet sandalyeden oluşmakta. Tamamı ceviz renkte olan yemek masası 2,5 metre civarında bir boya sahip çünkü açılır kapanır tarzda değil sabit bir model. Krem renkte oturma kısımları olan sandalyeler masa ile uyumlu bir çizgiye sahip. Ahşap uzun ayaklı konsol 4 kapaklı olarak tasarlanmış ve kapaklarının üstü gri renkte mebran desenlerle kaplanmış ayrıca 2 parçadan oluşan profillerle çevrilmiş ayna panolarlada süslenmiş.

Kaliteli ve uzun ömürlü olmasının yanında estetik bir tarza hitap eden bir yemek odası alma düşüncesindeyseniz eğer Doğtaş Mobilya Madilyn Yemek Odası Takımı tercih edebileceğiniz ürünlerin başında gelmeli.

Add a Comment