Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Çetmen Açılır Kapanır Yemek Masası ve Sandalye Seti

Çetmen Yemek Masası ve Sandalye Seti Modelleri arasında yeni sezonda en çok dikkat çeken ürünlerden biri olan sizlerin beğenisine sunduğumuz Monalin adını verdikleri bu ürün gerek tasarımındaki zarafet gerekse sağlam yapısı ile beğenilen bir üründür ayrıca şuan mağazalarda 2021 2022 Çetmen Açılır Kapanır Yemek Masası ve Sandalye Seti Fiyatları kampanyası ile olması gerekenden ucuza satıldığından kaçırmamanızı öneririm.

Çetmen Açılır Kapanır Yemek Masası Modelleri
Çetmen Açılır Kapanır Yemek Masası ve Sandalye Seti

Metalik gri ve ceviz renginde tasarlanmış olan bu ürünün en büyük özelliği açılır kapanır özellikte olmasıdır böylece kapalı iken 6 açıldığında 8 kişilik olabilmektedir. Gri renkte ahşap ayaklar üzerinde duran , ceviz renkte 2 parça üst tablası bulunan ve ortadan açılır olduğundan ortadan bir bölmesi de çıkan bu ürüne ceviz renkte ahşap ayakları bulunan silinebilir kir tutmayan kumaşa sahip konforlu sandalyeler eşlik etmektedir.

Çetmen Mobilya Yemek Masası Modelleri 2021 2022 kampanyaları ile birlikte çok büyük satış potansiyeli yakalamıştır bu kapsamda bu tarz bir ihtiyacınız varsa 2.892 lira yerine elden taksitle olmasına rağmen 1.890 liraya satılan bu ürün mağazalarda sizleri bekliyor.

Add a Comment