Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Alfemo Mobilya Catherine Yemek Odası Takımı

[envira-gallery id=”452″]

Alfemo mobilyanın yeni sezon mobilya modelleri arasında 2018 yılında büyük bir satış performansı yaşatan Alfemo mobilya Catherine yemek odası takımı modern bir duruşa sahip olmasının yanında kaliteli birde yapıya sahip.



Alfemo Mobilya Catherine Yemek Odası Takımı birbiriyle güzel uyum sağlayan milas ceviz ve beyaz renk tonlarının hakim olduğu konsol , konsol aynası  , yemek masası ve sandalyeden oluşan çağdaş bir yaşam tarzına sahiptir. 3 boğumlu uzun ahşap ayaklara sahip takımda farklı boylarda 3 konsol aynası , üstünde desenleri bulunan mebran kapaklar , konsolun içinde dolap içi çekmeceler ve içinde birçok raf bulunmakta. Alfemo yemek masası açılır kapanır olmayan sabit masa olarak tasarlanmış lakin zarif sandalyeleri ve 2 katmanlı üst tablası sayesinde bu eksiklik hiç görünür olmamış.

Zarif modellerinin yanında kalitesine rağmen uygun mobilya fiyatları ile de siz değerli müşterilerinin karşısına çıkmış ki eğer bir yemek odası tavsiyesi istiyorsanız eğer Alfemo mobilya Catherine yemek odası takımı tam size göre bir ürün olabilir.

Add a Comment