Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İstikbal Mobilya Elizya Yemek Odası

[envira-gallery id=”151″]

İstikbal mobilyanın her ev güzeldir misyonuyla çıktığı yolda ürettiği yemek odaları arasında salonlarınızı gösterişli yaşam alanlarına çevirecek bir zerafete sahip Elizya Yemek Odası ihtiyacı olana çöldeki bir su damlası etkisi yapacaktır.

İstikbal Mobilya Elizya Yemek Odası zengin bir duruşa sahip , beyaz ve meşe renklerinden hayat bulmuş , fonksiyonel yapısı ile sizi kendine aşık edecek modern bir model. Elizya yemek odası konsept içeriği olarak konsol , konsol aynası , vitrin ve yemek masasından oluşmakta. Takımın bütününde temizliği kolaylaştırıcı konik tarz ahşap ayaklar , mobilyanın ömrünü uzatan yavaşlatıcılı ray ve menteşe sistemi ve kanser yapısı madde içermeyem E1 sınıfı sunta kullanılmıştır.



Elizya yemek masası ; boru tipi krem ayak yapısına sahip , iki katmanlı üst tablası bulunan uzayabilen uçtan açılır , kapalıyken 6 açıkken 8 kişilik olan kullanışlı bir tasarım.

Elizya konsol ; 4 kapaklı , ortadaki kapaklı meşe renkte ve üzerlerinde lazerle yakılarak yapılmış desenler bulunan , eftafı altın renkte sibuyla çevrilmiş tam boy ayna panoya sahiptir.

Elizya Vitrin ; gümüşlükte denilen bu şık modül tam bir gösteriş yapıtı 2 cam kapaklı ve içinde cam rafları bulunan led ışıklı tarz bir ürün.

İstikbal mobilyadan evinizi zengin gösterecek , göze hitap eden zarif bir yemek odası almak istiyorsanız kesinlikle İstikbal Mobilya Elizya Yemek Odasını incelemelisiniz. Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Add a Comment