Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Zebrano Mobilya Monet Yatak Odası Takımı

[envira-gallery id=”475″]

Mobilya devi Zebrano mobilyanın 2018 yılında satışına başladığı yatak odası modelleri arasında görünümündeki zariflik ve kaliteli yapısı ile kendini kanıtlamış olan Zebrano mobilya Monet yatak odası takımı 2018 yılında en çok satan yatak odaları arasında yer bulacağa benziyor.



Zebrano Mobilya Monet Yatak Odası Takımı tamamı beyaz renkte 1. kalite sunta ile üretilmiş olan gardırop , şifonyer , şifonyer ayna pano , komodin ve bazalı karyoladan oluşmaktadır. Biri aynalı olmak üzere 2 sürgülü kapaktan oluşan gardıropta dolap içi çekmeceler ve ışıklı askı boruları bulunmaktadır. 5 boğum uzun ahşap ayakları bulunan 2 çekmeceli şifonyere eklenmiş parlak nokta kulplar ve tamamlayıcı ürünü etrafı profille çevrilmiş ayna pano. Krem renginde başlığı ile şık bir uyum sağlayan kendinden bazalı karyolanın başlık panosunun kenarlarına dokunmatik avize tarzı lambalar koyulmuş.

Zebrano mobilya kalitesinin buram buram koktuğu estetik yatak odası modellerinin arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız eğer size önerimiz Zebrano Mobilya Monet Yatak Odası Takımıdır.

Add a Comment