Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Merinos Mobilya Art Yatak Odası Takımı

[envira-gallery id=”1060″]

Evinizin bir çok alanında size kolaylıklar sunan Merinos mobilyanın 2018 yılı kataloğunda yer verdiği yatak odaları arasında doğal görünümlü bir güzelliğe sahip olan Merinos Mobilya Art Yatak Odası Takımı fiyatını ve kalitesini göz önüne aldığınızda gayet cömert bir ürün olduğunu görebileceğiniz fevkalade bir modeldir.



Merinos Mobilya Art Yatak Odası Takımı tamamı ceviz renkte olmakla birlikte kimi yerlerde gri renkte şeritler kimi yerlerde ise ahşap desenler kullanılmıştır. Merinos mobilya yatak odası takımında biri aynalı diğeri gri renkte şeritlerle süslenmiş 2 sürgülü kapaktan oluşan ,  içinde dolap içi çekmeceleri , ışıklı askı boruları bulunan sürgülü gardırop , biri büyük , biri küçük 2 yuvarlak ayna pano ile bütünleşmiş , makyaj masası şeklinde dizayn edilmiş 3 tane desenli klapası bulunan çekmecelerden oluşan şifonyer , kahverengi uzun ve geniş düğme desenli başlık ile kombine edilmiş kendinden bazası bulunmayan çift kişilik karyola baza ve üzeri desenli tek çekmeceli komodin bulunmakta. Merinos mobilya yatak odasında kolay temizlik imkanı sunan uzun konik ayaklar kullanılmıştır.

Merinos mobilyadan yatak odası takımı almayı düşünüyorsanız veya aklınızda herhangi bir mobilya markası yoksa eğer size önerimiz modern görünümü , çok fonksiyonel tasarımı , kaliteli malzeme kullanımı ve cazip fiyatı ile Merinos Mobilya Art Yatak Odası Takımı olacaktır.

Add a Comment