Enza Home Mobilya Valente Yemek Odası

Enza home mobilyanın geniş ürün yelpazesi arasından sıyrılıp gelerek kendini ıspatlamış olan Enza Home Mobilya Valente Yemek Odası 2017 yılında yaptığı üstün satış sayesinde 2018 yılında da Enza mobilya yemek odaları arasında kalıp satışına devam ediliyor.

Enza Home Mobilya Valente Yemek Odası dar konsept denilen konsol , yemek masası , sandalye üçlemesinden oluşan , amerikan ceviz renginden hayat bulmuş koyu renklerde mobilya severler için ideal bir ürün. Altıgen şeklinde 3 parça ayna panosu , uzun ahşap ayakları ve desenli şık kapakları ile konsol insanın içini eritiyor. Yemek masası birleştirme çapraz kesim ayaklardan yapılmış ve meşe renginde ayakları kahve kumaşı olan sandalyelerle kombine edilmiş.

Yemek odası takımı alacaklara önerebileceğimiz Enza Home Mobilya Valente Yemek Odası uygun fiyatlar ile enza mobilya mağazalarında.