Voga Mobilya Simena Yemek Odası Takımı

Yemek odası takımları ile modern mobilya anlayışına ışık tutan Voga mobilyanın 2018 yılı mobilya kataloğunda yer verdiği sade görüntüsü ile müşterilerinden olumlu geri dönüşler alan Voga Mobilya Simena Yemek Odası Takımı avrupa tarzı moda anlayışının en nadide temsilcilerinden bir tanesidir.

Voga Mobilya Simena Yemek Odası Takımı tamamı doğal ahşap görünümün en güzel temsilcisi olan kahverengi tonunda yapılmış görenlerin beğenisini kazanacak bir takımdır. Voga mobilya yemek odasında ahşap ayakları ve krem renkte silinebilir kumaşı bulunan kolsuz sandalyelerle takım yapılmış 40 mm kalınlığında ahşap üst tablaya monte edilmiş dörtlü sarmal ayak yapısına sahip yemek masası ve üzerinde ağa şeklinde desenleri bulunan 3 parça konsol aynası ile bütünleşmiş uzun baza tarzı ahşap ayakları bulunan 4 kapaklı sandık tarzında konsol bulunmaktadır.

Eğer ki Avrupalıların mobilya tarzından hoşlanıyorsanız veya modern görünümlü farklı bir yemek odasına çok uygun fiyatlara sahip olmak istiyorsanız Voga Mobilya Simena Yemek Odası Takımı size tavsiye edebileceğimiz en güzel tercihlerden bir tanesidir.