Çetmen Mobilya Latina Yatak Odası Takımı

Her eve uyum sağlayan yatak odası modelleri ile dikkat çeken Çetmen mobilya 2018 yılında müşterilerine sumduğu Çetmen Mobilya Latina Yatak Odası Takımı fiyatının üstünde bir kalite ve şık bir ambians ürünü.

Çetmen Mobilya Latina Yatak Odası Takımı latin ceviz ve krem renk tonlarının birleşmesi ile oluşmuş gardırop , şindonyer , karyola ve komodin bütünüdür. Biri aynalı olmak üzere 2 sürgülü kapak ve onların altında yer alan 3 çekmeceden oluşan gardırop , üzerlerinde led aydınlatmalar bulunan başlığı ile sunulmuş ahşap ayaklı kendinden bazalı karyola ve makyaj masası tarzında tasarlanmış zarif şifonyerden oluşan takım sade ve kullanışlı bir model.

Çetmen mobilya kalitesi ile zerafet timsali bir yatak odası takımı alacaksanız size tavsiyemiz Çetmen Mobilya Latina Yatak Odası Takımı olacaktır.