Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Gündoğdu Mobilya Safir Yatak Odası Takımı

[envira-gallery id=”441″]

Gündoğdu mobilyanın her şehirde 1 mağaza projesinde emin adımlarla ilerlediğini gördükçe mobilya modellerindeki kalitenin de git gide arttığı fark edilmeyecek bir durum değil ki bunun en nadide örneği Gündoğdu mobilya Safir yatak odası takımı olmuştur.



Yatak odası modelleri konusunda özverili çalışmalar sunan gündoğdu mobilyanın çok umutlarla ürettiği safir yatak odasının bekleneni karşılaması için hiç bir engel yoktu ve öylede oldu 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Safir yatak odası kenarlarında profil desenlerle süslenmiş aynalı olmak üzere 2 sürgülü kapaktan oluşan gardırop , ortasında kapitone işlemeli deseni bulunan ayrıca kendinden bazalı olması sayesinde sunduğu geniş depolama alanı , dekoratif beyaz ayakları ile şifonyer ve komodinden oluşan gayet gösterişli ve yalın bir takım olmayı başarmış.

Beyaz renklerde yatak odası takımı almak istiyorsanız eğer mobilya fiyatları konusunda uygun tercihler sunan gündoğdu mobilyanın 2018 yılı kreasyonundan Gündoğdu Mobilya Safir Yatak Odası Takımını öneririz.

Add a Comment