Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Cardin Mobilya Army Genç Odası Takımı

[envira-gallery id=”498″]

Cardin Concept mobilyanın genç odası modellerinin yer aldığı Cardin Fıstık genç markasının 2018 yılına damga vuracak en nadide modeli Cardin mobilya Army genç odası takımı hem genç kız hemde erkekler için uygun olarak tasarlanmasından dolayı 1 veya daha fazla çocuğunuz için kullanabileceğinizden ayrıca uygun genç odası fiyatıyla tavsiye edebileceğimiz ürünler arasındadır.



Cardin mobilya Army genç odası takımı sonomo renkte tasarlanmış bu sayede genç odasının bulunduğu odadaki aksesuarlarla , halılarla veya odada bulunan objelerle rahat bir uyum yakalayacaktır. Yeni sezonda uygulanan içi boyalı derzli desenlerle süslenmiş kapak ve çekmeceler , ve mobilyalarla aynı renkte gözünüze çarpmayacak şık tasarımıyla kulplar ve uzun karyola ayakları takımın öne çıkan özellikleridir. Cardin genç odası takımında biri aynalı biri derzli olmak üzere 2 sürgülü kapaktan oluşan gardırop , uzun ahşap ayakları ve derzli dekoratif başlığı ile karyola , 2 derzli kapaklı ve 1 kapaksız bölmeli kitaplık , 3 çekmeceli şifonyer , modern bir duruşa sahip çalışma masasıyla sunulan dekoratif duvar rafı bulunmaktadır.

Modern görünüme sahip genç odası modellerinin arasında hangisini alsam diye düşünmekten kendinizi alamıyorsanız eğer uygun genç odası fiyatları ile Cardin concept mobilyanın 2018 yılı tasarımı Cardin mobilya Army genç odası takımı size önerimizdir.

Add a Comment