Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İstikbal Mobilya Perla Portmanto

[envira-gallery id=”503″]

Kalitenin öncü markası olan istikbal mobilyanın en çok satan vestiyer modeli olan istikbal Mobilya Perla Portmanto geniş bir model olmasının yanında çok fazla depolama alanı sunduğu için herkesin dikkatini çekebilen lüks bir ürün.



istikbal Mobilya Perla Portmanto beyaz renkte tasarlanmış uzun eğimli ahşap ayakları bulunan 3 modülün birleşmesinden oluşan tarz bir modül. Bir vestiyerde olması gereken her şeyi bünyesinde barındıran Parla portmantoda aynalı kapaklı raflı modülde 1 aileye yetecek artacak şekilde 10 tane raflı bölme yapılmış ayrıca 1 tane 2 kapaklı küçük  raflı bölmeye tek çekmeceli bir modül daha bulunmakta.Portmantonun arka panosuna yerleştirilen 8 tane çift ağızlı askı aksesuarı sayesinde kapılarınızın arkası artık elbiselerle dolup taşmayacak boş kalacak.

2018 yılına girdiğimiz şu zamanlarda evlerin vazgeçilmezi olan vestiyer modellerinin istikbal mobilya kalitesi ve estetiği ile tasarlanmış olan istikbal Mobilya Perla Portmanto size tavsiye edebileceğimiz en kaliteli üründür.

Add a Comment