Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Divan Mobilya Dolce Yemek Odası

[envira-gallery id=”508″]

Akyazı , Sakarya’dan dünyaya açılan bir marka haline gelen Divan mobilyanın yeni sezon ürünleri bir bir kendini göstermeye başlamışken lüks yemek odası modellerinden biri olan Divan mobilya Dolce yemek odası takımı 2018 modern tarzı ve kaliteli yapısı ile her eve yakışacak bir model.



Divan mobilya Dolce yemek odası yerli ceviz ve beyaz renklerinin harmanlanmasından hayat bulan konsol , konsol ayna pano , yemek masası , sandalyeler ve gümüşlükten oluşan lüks bir takım. Divan mobilya Dolce yemek odasında ahşap benzetmesi sert plastik konik ayaklar , yanları profille çevrilmiş mebran kapaklar , metalik renkte parlak tek kulplar kullanılmış. 2 farklı boyna ayna pano ile sunulan 4 kapaklı konsol , 6 tane zarif sandalye ile sunulan ortadan açılır kapanır yemek masası ve bir kısmı kapaklı bir kısmı cam raflı cam kapaklı olmak üzere 2 bölmeden oluşan gümüşlük takımı oluşturan modüller.

Yıllar geçtikçe tasarımlarındaki zarafeti ve kullanılan malzemelerdeki kalitesindeki çıtayı yükselten Divan mobilyadan yemek odası alacaksanız eğer 2018 yemek odalarından Divan mobilya Dolce yemek odasını size önerebiliriz.

Add a Comment