Gala Mobilya Almina Yemek Odası

Hem kullanışlı , hem kaliteli hem de uygun fiyatları ile tercih edilen ürünlerden oluşan Gala Mobilya Yemek Odası Modelleri arasında yer alan gören herkesin ilgi odağı olan ve beğenen bakışlarla incelediği Gala Mobilya Almina Yemek Odası Takımı evlerinize kaliteyi ve modayı getirecek mükemmel bir modeldir.

Açık meşe ve kahve tonlarında mermer desenli suntadan yapılmış olan Gala Mobilya Yemek Odası modern görünümü ile her eve yakışacak üst düzey bir takımdır. Gala Mobilya Yemek Odası içeriğinde vitrin , konsol , yemek masası ve sandalyeler bulunmakta olup hepsi beraber takım olmayı başarmış nadir ürünlerdendir.

Gala Mobilya Gümüşlük uzun ahşap ayakları bulunan , altta 2 küçük çekmecesi , üst kısımdaysa led ışıklarla aydınlatılmış cam kapaklı ve cam raflı vitrin bölmesi bulunmakta.

Gala Mobilya Yemek Masası ortadan açılarak uzayabilen mermer desenli üst tablası , konik şeklinde ayakları olan ve kolsuz sandalyelerle şık bir uyum yakalamış açılır kapanır yemek masasıdır.

Gala Mobilya Konsol uzun ahşap ayaklara sahip , sağ kısmında üst üste 3 çekmecesi , sol kısımda 2 kapaklı bölmesi olan lüks büyük ayna pano ile kombine edilmiş kullanışlı bir modüldür.

Çok uygun Gala Mobilya Yemek Odası Fiyatları ile salon yada oturma odanızı baştan aşağı yenilemek isterseniz eğer size tavsiyemiz Gala Mobilya Almina Yemek Odası Takımı olacaktır.