Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Bellona Mobilya Marta Bebek Odası

[envira-gallery id=”540″]

Bellona mobilya tarafından tasarlanmış canınızdan kıymetli bebeklerinizin sağlıklı ve güvenli bir şekilde büyümeleri için Bellona Mobilya Marta Bebek Odasında aradığınız bütün özelliklerin dışında hayal güçlerini geliştirecek renk ve dekorda mevcuttur.



Bellona Mobilya Marta Bebek Odasında beyaz renkte kasaya çizgili su yeşili renkte klapalar ve onun üstüne bordo kulplar mevcut. Çoğu bebek odasında olduğu gibi Bellona bebek odalarında da 2018 yılında ürün içeriği olarak 2 çekmecesi , biri aynalı olmak üzere 3 kapağı bulunan gardırop , altında 2 büyük çekmecesi bulunan ve söküldüğünde bebek karyolası olan sallanır beşik ve 5 çekmeceli bir çamaşırlık dolabı bulunmakta. Bellona bebek odasınsa yuvarlak kalın ahşap ayaklar , frenli kapaklar , yavaşlatıcılı çekmeceler kullanılmış ayrıca en önemli özelliklerden biriside bebek odası takımındaki hiç bir malzemede kanserojen madde bulunmamaktadır.

Bebeğinizin hayal dünyasını genişletecek kaliteli ve şık olduğu kadar sağlıklı ve konforlu olan bir bebek odası arıyorsanız eğer Bellona Mobilya Marta Bebek Odası takımı tam size göre bir seçim olacaktır.

Add a Comment