Rengarenk Mobilya Loop Bebek Odası Takımı

Bebeğinizin sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi için özel tasarladığı bebek odaları ile ebeveynlerin dikkatini çeken Rengarenk mobilyanın yeni sezonda satışına başladığı en gözde ürünlerin başında gelen Rengarenk Mobilya Loop Bebek Odası Takımı emsal modellere göre hem daha kaliteli bir duruşa sahip hemde fiyatı ile cebinizi yakmayacaktır.

Rengarenk Mobilya Loop Bebek Odası Takımı yeşil , beyaz ve doğal ahşap renk tonlarının en güzel şekilde bir araya gelmesinden hayat bulmuş olup modern görünümü ile bu tonların şaha kalkmasını sağlamış şahane bir modeldir. Rengarenk mobilya bebek odasında bebeğiniz küçükken kullanabileceğiniz sallanır beşik sonrada bebeğinizin büyüme aşamalarına göre ilk önce oyun parkı sonrada bebek karyolası olan yanında çekmeceleri ve açık bölmesi bulunan beşik , 4 kapaklı olarak tasarlanmış nokta kulpları bulunan gardırop , 3 askı ekipmanı ve 1 rafı bulunan duvar rafı ve üstü bebek alt değiştirme modülü olarak ta kullanılabilecek 2 kapaklı olarak dizayn edilmiş olan şifonyer bulunmaktadır.

Eğer ki bebeğinizin büyüme aşamalarına göre size daha faydalı olacak şekilde tasarlanmış , bebeğiniz daha yaşına girmeden çatıya kaldırmak zorunda kalmayacağınız , fiyatı ile sizi zora sokmayacak ve kesinlikle kanser yapıcı sağlığa zararlı madde içermeyen bir bebek odası takımı arıyorsanız eğer size tavsiye edebileceğimiz ilk seçeneklerden biri Rengarenk Mobilya Loop Bebek Odası Takımı olacaktır.