Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Doğrucan Mobilya Alden Yatak Odası

[envira-gallery id=”533″]

Doğrucan Mobilyanın Ege bölgesinden başlayıp Türkiye ye ve ordanda bütün dünyaya tanınma ve satış projesinin en büyük mimarlarından olan yatak odalarında 2018 yılı itibari ile başlattığı göze hitap eden modern tasarımların başında gelen Doğrucan Mobilya Alden Yatak Odası takımı tarzıyla ve görünümü ile bizden tam not alan nadide bir model.



Doğrucan Mobilya Alden Yatak Odası ceviz ve mavi tonlarının eskitme tarzında görünümün modern aksesuar ve malzemelerle yoğrulmasından meydana gelmiş bir takım. İçeriğinde bulunan biri aynalı olmak üzere 2 sürgülü kapaktan oluşan gardırop , 2 renk kapitoneli başlığı ile bir bütün olmuş kendinden bazalı karyola ,  elips şeklinde ayna pano ile servis edilen 1 desenli kapak ve 3 çekmeceden oluşan şifonyer ve üstü desenli klapası ile şık bir görünüm sergileyen komodinler tam bir şaheser gibi duruyor. Gardıropta dolap içi çekmeceler ve ışıklı askı borularıda mevcuttur. Doğrucan Mobilya Alden Yatak Odasının tamamında mavi renkte çapraz duruş sergileyen ahşap ayaklar ve mavi renkte taç şeklinde üst tabla bulunmaktadır.

Marka takıntınız yok , kaliteli olmasının yanında çok farklı bir güzelliği bulunan bir yatak odası arıyorsanız size tavsiyemiz uygun fiyatları ile Doğrucan Mobilya Alden Yatak Odası takımı olacaktır.

Add a Comment