Abc Mobilya Pierro Yatak Odası

Reklam klibinde Hadise’yi oynatarak büyük bir çıkış yakalayan Abc Mobilyanın 2018 koleksiyonunda yer alan Abc mobilya Pierro yatak odası takımı doğal bir görünüme sahip ayrıca Abc mobilyada yapılan kdv indirimi ve yeni sezon indirimide eklenince fiyatları çok uyguna geliyor.

Abc Mobilya Pierro Yatak Odası açık meşe ve eskitme kahve tonlarından hayat bulmuş doğal ahşap görünüme sahip estetik bir model. Abc mobilya yatak odasında düğmelerle desen verilmiş kocaman başlıkla kombine edilmiş çift kişilik kendinden bazalı karyola , biri aynalı biri desenli olmak üzere 2 sürgülü kapaklı , dolap içi çekmeceleri bulunan gardırop , tek çekmeceli 2 adet komodin ve büyük boy ayna panosu , uzun ahşap ayakları , zarif kulpları ile 3 çekmece ve 1 kapaklı bölmeden oluşan şifonyer bulunmaktadır.

Yeni yılın çok tercih edilen ve en çom konuşulan markalarından Abc mobilyadan yatak odası takımı alacaksanız size tavsiyemiz uygun fiyatı ile Abc Mobilya Pierro Yatak Odası olacaktır.