Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Enza Home Mobilya Genç Odası Takımı

[envira-gallery id=”552″]

Enza home mobilyadan genç odası almayı düşünüyorsanız eğer Enza mobilya tek genç odası olan Enza Home mobilya Mistral genç odası takımı uygun fiyatları , kullanışlılığı ve şık görünümü ile sizi tatmin etmeye yetecek bir modeldir.



Enza Home mobilya genç odası krem ve milas ceviz renklerinden ilham almış. Çocuğunuzun evlenip yuvadan uçana kadar rahatlıkla kullanabileceği hem kız hem erkekler için ortak kullanılabilen bir takım. Enza Home mobilya genç odasının içeriğinde biri aynalı olmak üzere 3 kapaklı bir dolap lakin isteğe bağlı olarak 2 kapaklı olarakta alabiliyorsunuz 2 kapaklıda ayna yoktur  , krem renkte başlığı ile kombine edilmiş uzun ayaklı tek kişilik karyola , çok yer kaplamayan küçük ama etkili çalışma masası ve üstü açık bölme olan tek çekmeceli komodin bulunmaktadır. Birinci sınıf kaliteli malzemeler kullanıldığı için Uzun yıllar size eşlik edecek bu genç odası uygun fiyatlarla satılmaktadır.

Hem kız hem erkekler için kullanılabilecek kaliteli , güzel fakat fıyatı ucuz bir genç odası arıyorsanız eğer Enza Home mobilya Mistral genç odası takımı tam size göre bir seçim olacaktır.

Add a Comment