Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Doğrucan Mobilya Londra Yemek Odası

[envira-gallery id=”594″]

Doğrucan mobilyanın 2018 sezonunda üretimine başladığı yemek odaları arasında tarzıyla , kalitesiyle ve göze hoş gelen tasarımıyla gönülleri feth eden yemek odası modeli olan Doğrucan Mobilya Londra Yemek Odası takımı uygun fiyatlara her evi lüks bir yaşam alanına çevirecek kapasitede bir model.



Doğrucan Mobilya Londra Yemek Odası beyaz ve yerli ceviz renk tonlarının hakim olduğu , desenli mebran kapakların kullanıldığı , dekoratif uzun ahşap ayakların ayakta tuttuğu ve led ışıklarla süslenmiş lüks bir takım. Doğrucan mobilya yemek takımının içeriğinde L şeklinde bir ahşap rafın üstüne sabitlenmiş baklaca dilimi şeklinde 4 tane ayna pano ile sunulan içtrn çekmeceleri bulunan 4 kapaklı konsol , altı üstü kapalı kapaklı bölme ve ortası cam bölme olan gümüşlük ve 6 tane ahşap ayaklı lüks sandalye ile bütünleşen ortadan açılır kapanır yemek masası bulunmaktadır.

Lüks ve kullanışlı bir yemek odasına ihtiyacınız var ve farklı bir yemek odası takımı arıyorsanız eğer uygun fiyatları ile Doğrucan Mobilya Londra Yemek Odasını incelemenizi öneririz.

Add a Comment