Ladin Mobilya Sedir Yemek Odası Takımı

Yemek odaları ile her zaman göz önünde olan Ladin mobilyanın yeni sezon kataloğunda büyük umutlarla yer verdiği Ladin Mobilya Sedir Yemek Odası Takımı fiyatının üstünde bir performans ile bekleneni vererek büyük bir satış potansiyeli yakalamıştır.

Ladin Mobilya Sedir Yemek Odası Takımı koyu yeşil ve açık meşe renk tonlarının eşsiz uyumundan hayat bulmuş fevkalade bir modeldir. Ladin mobilya yemek odasında yan tarafında desenleri bulunan büyük boy ayna pano ile kombine edilmiş yan tarafında vitrini bulunan , çekmece ve kapaklardan oluşan ayrıca üst tablanın üstünde küçük çekmeceleride olan lüks konsol , ortadan açılarak uzayan açılır kapanır yemek masası ve ona eşlik eden kolsuz ahşap ayaklı sandalyeler ve bi tarafı gümüşlük bir tarafı vitrin olarak tasarlanmış gümüşlük bulunmaktadır. Ladin mobilya yemek odasında 1. sınıf malzeme , uzun ahşap ayaklar ve spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Modaya uygun olarak tasarlanmış , modern görünümü ile herkesin beğenisini kazanacak gösterişli bir yemek odası alacaksanız eğer size önerimiz Ladin Mobilya Sedir Yemek Odası Takımı olacaktır.