Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Gündoğdu Mobilya Venedik Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”607″]

Çok çeşitliliği ile isim yapmış olan Gündoğdu Mobilyanın birbirinden kullanışlı ve zarif oturma grupları arasında kendine zirvede yer edinmiş olan Gündoğdu Mobilya Venedik Koltuk Takımı uygun fiyatları ile koltuk , berjer uyumunun temsilcilerindendir.



Gündoğdu Mobilya Venedik Koltuk Takımı bir çok farklı renk seçeneği ile sunulmuş lüks bir model. 2018 yılı orta bütçeli koltuk takımları arasında kaliteli bir konuma sahip olan model 2 koltuk , 2 berjerden oluşmakta ve 3-3-1-1 şeklinde satılmaktadır. Krem renkte köşe ayakları bulunan koltuk takımında koltukların ön yüzlerinde mebran bir desen mevcuttur ayrıca takımın kol ve yastıklarında balık sırtı tarzında oyma işlemeler mevcuttur. 4 yastık ve 6 kırlent ile sunulan ürünün yeni nesil üçlü mekanizmaları sayesinde çok rahat bir şekilde yatak olmaktadır.

İsterseniz çekyat olarak kullanabileceğiniz isterseniz misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz kaliteye ve fonksiyonlara sahip bir koltuk takımına ihtiyacınız varsa uygun fiyatları ile Gündoğdu Mobilya Venedik Koltuk Takımı size tavsiyemizdir.

Add a Comment